Baby team

Setze, disset, divuit, dinou, vint…aquesta és la mitjana d’edat del nou Espanyol. Jugadors de la cantera que han pogut veure realitzat el seu somni de jugar a la primera divisió de futbol defensant els seus colors però que a la vegada han tingut la difícil missió d’aconseguir portar l’equip a Europa. Estaven preparats per a tanta pressió?

Les baixes i les ventes durant el mercat d’hivern han obligat a Mauricio Pochettino a confiar amb la cantera. Jordi Amat (18), Víctor Álvarez (17), ManuMolina (20), Raúl Rodríguez (23), Rui Fonte (21), Thievy (18), Álvaro Vázquez Alvarito (19) s’han hagut de veure les cares amb jugadors de la categoria de Messi, Cristiano Ronaldo, Iniesta, Villa, Casillas, Sergio Ramos, Agüero, Forlán…No han tingut una feina gens fàcil, que han sabut resoldre en la majoria de casos, però passar de jugar del juvenil a la primera divisió potser és un salt massa gran.

L’afició els ha acceptat i els ha animat com si haguessin costat 50 milions d’euros, els aclamen i els aplaudeixen en cada jugada i tot Cornellà coreja els seus noms. Alaven el seu joc i no dubten en afirmar que un dia arribaran a ser el proper Tamudo o  el substitut del De la Peña. Són joves que tenen moltes ganes de jugar, d’encararse amb els més grans i que el mister s’ha fixat amb ells perquè tenen talent. Ha arribat el seu moment, potser abans del previst, però al camp han deixat de ser nens per convertir-se en herois.

 

Aquí teniu un reportatge d’Espanyol TV als joves pericos:

Deja un comentario