S’inaugura el pàdel indoor més gran de Catalunya a Granollers

A Granollers s’ha inaugurat aquesta setmana el indoor de pàdel més gran de Catalunya i el segon de l’estat. A partir d’ara els amants d’aquest esport podran gaudir de 10 pistes de pàdel cobertes, per jugar sempre que vulguin!

La setmana pròxima el pàdel indoor acollirà el seu primer torneig. Es  tracta d’un bronze organitzat per la federació catalana de pàdel, on hi trobarem grans jugadors de l’àmbit català. Tots els inscrits podran provar aquestes noves pistes durant tota la setmana, igual que ho han pogut fer gratuïtament tots els que volguessin durant l’anterior.

El club ofereix també un espai de fitness, classes diàries d’spinning i de pàdel. També s’ha creat un espai per al nens, on tindran una professora que els ajudi amb els deures abans de fer la classe de pàdel o mentre els pares estiguin jugant. Les instal·lacions conten amb un restaurant, una cafeteria i una botiga especialitzada en l’esport. A més, es podrà reservar les pistes a través d’internet.

Sens dubte, aquest nou espai transformarà el món del pàdel a Granollers i els voltants. Tots els qui juguin aquest esport o vulguin iniciar-se trobaran allà tot el que necessiten i un gran ambient esportiu.

Deja un comentario